این آمفی تئاتر در چین با الهام از دریایی که از بامبو در پارک Yixing ، ساخته شده است. این دریا در واقع بزرگترین جنگل بامبو در چین است. ظرفیت این سالن 2000 صندلی است و توانایی نمایش دائمی از اجراهای آبی را دارد.

نمای ساختمان از سه عنصر اصلی ، ستون ها ، سایبان و پاکت حجمی ساختمان تشکیل شده است. اثر نمایانگر تصویری انتزاعی از یک جنگل بامبو و ستونهای باریک است که در اطراف محیط ساختمان قرار گرفته اند. این ستونها به گونه ای هستند که صفحه ای بین نمای ساختمان و منظره اطراف آن فراهم کنند. ستون های “بامبو” در اطراف ورودی های مختلف پارک می شوند تا به قاب دسترسی به داخل ساختمان کمک کنند.

سایبان در اطراف سقف ساختمان می پیچد. از نظر مفهومی ، سایبان نمایانگر برگهایی است که در بالای یک جنگل بامبو وجود دارد. سایبان از فرمهای مثلثی مختلفی تشکیل شده است که حاوی ردیف هایی از لوازم آلومینیومی آندیزه شده با طلا هستند. هر بخش به طور تصادفی جهت ایجاد کیفیت ارگانیک به سازه و الگوهای نور و سایه که در طول روز در پاکت ساختمان قرار می گیرند جهت گیری می شود. همچنین هر بخش از لوورها نیز در زوایای مختلف تنظیم می شود تا هنگام تغییر از زوایای مختلف ، حس تغییرات را افزایش دهد.

هدف زیست محیطی سایبان و ستون ها ، فراهم آوردن سایه بر روی سطح نما و پائین آمدن بار خنک کننده بر روی ساختمان است. پاکت ساختمان در ابتدا از جنس بلوک رنگ شده و لعاب دیواری پرده ساخته شده است. لعاب ، بصورت ارتفاع کامل ساختمان در داخل و بالای لابی ورودی است تا حداکثر منظره را به داخل و خارج از اماکن عمومی عمومی ارائه دهد. این لعابها با نوارهای سفید و طلایی پوشانده شده است. این ساختمان تمام قد از ساختار «بامبو» تقلید می کند و به جلوه بیرونی یک جنگل بامبو کمک می کند.

در شب ، پاکت ساختمان از زیر روشن می شود و به یک چراغ بزرگ تبدیل می شود ، که میان جنگل ستون های «بامبو» نگاه می شود و تماشاگران و مخاطبان را از سراسر دریاچه و توسعه اطرافش جلب می کند.